Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

Закінчився наш курс онлайн,який тривав три місяці.
Я задоволена результатом,хоча була з нуля,але потрібно було навчитися вести сімейний бізнес. Маючи двох дітей мені було спочатку дуже складно,але розібралася ,все виходило ,практикувала в домашніх базах. Викладач супер,максимум уваги і добре що прямий ефір. Рекомендую
Тетяна
11 травня 2023
Вітаю всіх! Тільки найкращі слова про курси і викладачів! Велика подяка за знання, теплу атмосферу, людяність і за великий масив методичних матеріалів і лекцій! Дякую за високий рівень викладання!
Інна
10 травня 2023
Обрала курси "Пульс" і не жалкую! Тільки позитивні емоціїї від викладачів, їх професіоналізму, теплої , затишної атмосфери. Отримала багато нових знань і вмінь. Рекомендую обирати курси "Пульс". Особлива подяка Натальї Петрівні та Марині Миколаївні! Професійні, чуйні і терплячі викладачі! За методичні матеріали і конспекти особлива подяка!
Інна
10 травня 2023
Зручно навчатися онлайн в живому ефірі. Добре що це не відеозапис, бо розібратися без викладача в бухгалтерії неможливо. Добре що велика кількість практичних занять, що дає впевненість в знаннях. Після курсів самостійно веду бухгалтерію та подаю звітність
Інна
09 травня 2023
Хочу подякувати за хорошу подачу матеріалу. Все зрозуміло навіть мені, без досвіду роботи в бухгалтерії.
Дуже добре що практика і пояснення своїми словами. Буду рекомендувати своїм друзям ваш навчальний центр.
Інна
12 квітня 2023
Отримала задоволення від процесу навчання бухгалтерії онлайн. Дуже зручно, багато практики,сама тепер веду бухгалтерію ТОВ.
Рекомендую всім керівникам
Юлія
22 березня 2023
Хороші курси для ведення свого бізнесу. Всі питання які в мене були до курсу закриті повністю. Зараз вирішив вести все самостійно. Розвитку і процвітання навчальному центру.
Ігор
01 березня 2023
Хочеться написати відгук про курси бухгалтерів Онлайн щоб ті ,хто як я сумнівалися не боялися,бо дуже зручно.
Сподобалося що курси практичні ,в ефірі,є можливість задавати питання і підтримується діалог з викладачем , багато практики і є відеозапис,що дуже зручно для виконання домашнього завдання.
Після курсу самостійно веду декілька ФОП, всього навчилася на курсах. Велике дякую за вашу працю. Бажаю процвітання навчальному центру і багато учнів.
Юлія
24 лютого 2023
Рівень викладачів відчувається в спілкуванні ще до навчання. Я практикуючий бухгалтер і в мене були проблеми ,з якими я зверталася до аудиторів і драла консультації, вони підключалися ,але не могли ,у відмінності від Наталії Петрівни знайти проблему. Я чесно кажучи була шокована,що я тільки озвучила свою проблему вона мені підказала в чому проблема і що робити . Вирішила що піду до неї повчуся .
Інна
24 лютого 2023
Я в захваті від курсів бухгалтерів в Києві . Раніше вже я навчалася на курсах , але це зовсім інші курси!. Тут практика реальна! Після курсу вільно працюєш в програмі і розумієш що ти робиш .
Оксана
15 лютого 2023


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять