Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

Хочу подякувати Наталії Петрівні за роботу,на яку вона мене порадилша роботодавцям і саме головне про знання,які Наталія Петрівна передає своїм учням. Матеріал дається простою мовою,своїми словами та дуже доступно. Класно,що ведеться відеозапис заняття та надається до нього доступ. Коли слухаєш по 2-3 рази ти вже розумієш про шо мова. Група в 5 осіб ,яка була у нас реально крута ,хоча ми всі були з різними рівням знань та з різних міст України. Дякую вам .
Інна
12 квітня 2024
Найкращі хочу лишити відгуки про курси бухгалтерів викладача Степаненко Наталію Петрівну. Професіонал своєї справи. Багато інформації і практики. Відповідає на всі запитання по бізнесу.
Олександр
29 березня 2024
Я в захваті від курса Бухгалтерський облік з нуля в комплексі з BAS та головний онлайн, який проводиться в прямому ефірі. Дуже класно,що є відеозапис заняття та надається до нього допуск.
Я закохалася в бухгалтерію ! Викладач професіонал! Дякую велике за ваше вміння пояснити та навчити .
Інна
21 березня 2024
Хороша подача матеріалу викладачем . Велика кількість практичних занять і увага кожному. Я задоволена результатом і запропонованою роботою. Рекомендую.
Олена
07 березня 2024
Дякую за гарне пояснення важких для мене раніше речей. Досвід викладача відчувається у всьму і саме головне вміння його передати. Задовольнив всі питання по бізнесу .
Ігор
04 березня 2024
Хочу подякувати Наталії Петрівні. Так мені навіть в школі не пояснювали . Я закохалася в бухгалтерію ,маючи диплом філолога. Дуже крутий курс . Після курсу вирішила відкрити свою справу .Саме на курсал дізналася про гранти на бізнес ,яким і скористалася. Дякую велике. Бажаю вам здоров'я і хороших учнів.
Наталія
28 лютого 2024
Мені просто повезло, що я потрапив на курси до Наталії Петрівни. Не буду лукавити, але спочатку я відвідував інші курси, але декілька занять, на яких зрозумів, що нічого мені ці курси не дадуть. Спочатку був категорично проти навчання онлайн, але пройшовши перший модуль по бухгалтерському обліку - другий модуль- податковий облік я проходив онлайн- дуже зручно, багато викладач показує нового для мене на робочих програмах в прямому ефірі. Результат курсів- я повернувся до професії бухгалтера і навіть здав річну звітність.

Велика вдячність за вашу нелегку працю.
Олег
27 лютого 2024
Я в захваті від курсів бухгалтерів Онлайн. Викладач дуже зрозуміло пояснює, багато чого дізналася нового для роботи. Класно що надається доступ до відеозапису заняття,яке проводиться в прямому ефірі. Розібралася з обліком ТОВ та підтягнула знання у веденні обліку ФОП. Дуже дякую вам за вашу працю,що передаєте свій досвід.
Олена
20 лютого 2024
Дякую за дуже класні курси для ведення ФОП.
Олена
19 лютого 2024
test test
Ігор
16 лютого 2024


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять