Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

От всей нашей группы выходного дня хочу выразить благодарность за полученые знания . Ваш труд безценен. Спасибо за терпение,индивидуальный подход и понимание.
Оксана
29 червень 2018
Очень классные курсы бухгалтеров. Все на практических примерах , доступно,понятно и своими словами. Рекомендую для тех,кто с нуля.
Елена
29 червень 2018
Дякую за курси підприємців. Все зрозуміло, розібрався .
Юрій
25 червень 2018
Дякую за гарний змістований курс ,а ще за людське ставлення та розуміння. Я маю двох діточок та навчаючись мала декілька пропусків ,хворіли діти. Але керівництво навячального центру "Пульс" війшло в мою ситуацію та дали можливість відпрацювати пропущені заняття.Тому я маю можливість оцінити та подякувати двом викладачам . На курсах бухгалтерів дають ті знання,з якими ти спокійно зможеш працювати ,в цьому я переконалася ,пройшовши конкурс та отримавши роботу . Читаючі різні відгуки я не вірила ,що за 2 місяці можливо оволодіти цією професією.Я задоволена та дуже вдячна.
Елена
25 червень 2018
Я студент 4 курсу економічного університету .На курси пішов з цікавості . Хотілося б знати як відкрити свою справу та налагодити облік. Особливо не сподівався ,що навчуся всього.але все насправді легко .Розумію тепер,що головне подача. Викладач Наталія Петрівна просто людяна , грамотна та з великим досвідом людина , яка знає на чому потрібно акцентувати увагу . Здивувало те ,що в групі зі мною були люди ,які вже колись вчилися в неї та прийшли підвищити свою кваліфікацію. Мені сподобалося .Рекомендую
Максим
22 червень 2018
Хочу подякувати за приділену увагу та корисні знання. Все життя працюєш та не все знаєш.Оновлювати знання потрібно завжди ,а особливо бухгалтерам. Читаєш все Законодавство,а питань виникає безліч . Ви робете велику справу.Це складно .Дивлячись які різні люди в групах .навчити.пояснити.відповісти на всі питання коштує дорого.У Вас це виходить. Є з чим порівнювати.
Ірина Володимирівна
22 червень 2018
Хочу поблагодарить Наталию Петровну за прекрасную подачу материала . Курсы бухгалтеров для тех,кто хочет научиться работать . Конечно интенсив еще тот. Не очень была готова к такому обьему информации и практических заданий . Но как показала практика -сейчас легко в работе. Спасибо.Желаю Вам хороших учеников .
Елена
22 червень 2018
Вижу много положительных отзывов и понимаю, что плохие просто не пропускают. Я вот тоже повелась на красивые слова и подумала что все будет здорово.
На самом деле преподаватель диктующий методичку как в универе информацию которую учат на 2-3 курсе. Абсолютно ничего нового я не узнала, как и мой товарищ, который был со мной. Самое полезное в этих курсах-методичка. Вот так вот и обошлась нам методичка по 3000.Всем знакомым категорически не рекомендую эту школу, так как это зря потраченные деньги.
Оксана
21 червень 2018
Хочу поблагодарить за обучение. Благодарна судьбе ,что попала в "Пульс",хотя подавала заявки в несколько учебных центров. Все что хотела получила от курсов,а главное нашла работу. Но это только благодаря бухгалтерским курсам в "Пульсе". Реальная практика и обучение бухгалтерии . Спасибо
Инна
05 червень 2018
Хочу оставить свой отзыв для тех,кто хочет разобраться в ведении учета предпринимателя. В курсе рассматриваются ведение учета на разных системах налогообложениях. Читал в интернете много,но сам разобраться во всем не мог,много было не ясно. На курсах все обьяснили,показали и научили . Советую.
Андрей
30 квітня 2018


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять