Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

Во время локлауна мне посоветовали этот учебный центр, но они были закрыты на карантин как и все. Мне предложили заниматься онлайн курсами через преложение Зум. Не пожалела. Очень удобно заниматься. Живое общение и преподаватель Наталья Петровна хороший специалист своего дела, на все вопросы отвечает, всегда в хорошем настроении и если возникнут проблемы в программе в 1С. Спасибо Вам за полученые знания.
Женя
16 листопада 2021
Спасибо за полезные знания учебному центру Пульс. Раньше я вообще ничего не знала про бухгалтерию. Захотела попробовать себя в этой сфере и не пожалела. Курсы очень помогли мне в дальнейшем. Много полезной информации про бухгалтерию и бизнес помогли мне открыть своё дело и работать без проблем. Хороших вам учеников)))
Єва
16 листопада 2021
Дуже дякую за курс бухгалтера з нуля.

Все життя обходила цю професію стороною, але в теперішній час сама бухгалтер є затребуваний у всіх сферах.

Це мої другі курси онлайн, тому є що зрівняти. Спочатку шукала подешевше і на кількість годин не звертала уваги, але проплатив курс була шокована, що це відеозапис і навчитися бухгалтерії по ньому не реально.

Почала шукати онлайн курси з живим спілкуванням, щоб була можливість спілкуватися, задавати питання, щоб допомогли, якщо щось не зрозуміла і знайшла курси бухгалтерів дистанційно в Навчальному центрі Пульс. Попросила щоб дали можливість побачити як проходять заняття і мене підключили до працюючої групи. Мені сподобалося і я вже 2 місяці навчають в вечірній групі.

Дуже зручно, викладач просто супер, група невелика, якщо щось не зрозуміло я підключаю свій екран і мені викладач допомагає. Вже можу виставити і оплатити рахунки, прийняти на роботу та нарахувати зарплату. Супер. Рекомендую
Олена
30 жовтня 2021
Дуже дякую за вашу працю. Не думала, що навчуся онлайн, але спробувала і в захваті.
Зручно коли можно навчатися вдома і коли викладач вміє пояснити як діткам.
Мій результат - здані звіти по ТОВ і ФОП і самостійне ведення обліку та налаштування всього в новій базі BAS. Рекомендую. Дуже гарний результат
Інна
29 жовтня 2021
Я долго искала бухгалтерские курсы, но совсем случайно попала в Учебный центр "Пульс" к Наталье Петровне. Всем рекомендую, она настолько объясняет все легко, понятно, это человек с Большой буквы, очень приятно, что есть такие преподаватели, Вы действительно не пожалеете, она просто умничка!!!!!
Екатерина
18 жовтня 2021
Мне курсы бухгалтера в учебном центре Пульс помогли восстановиться после большого перерыва в работе. После окончания курсов проблемы с работой не возникло выбирала я. Большинство работодателей, которые слышали, что я прошла обучение на курсах бухгалтера в УЦ Пульс с радостью готовы были взять меня на работу.



Я довольна результатом. Рекомендую учебный центр для обучения бухгалтерии.


Наталия
13 жовтня 2021
Хто сумнівається йти чи не йти. Обов'язково йти і тільки в Навчальний центр Пульс! Навчалася в Степаненко Наталії Петрівни дуже сподобалося! Професіонал своєї справи!Спочатку були лекції законодавча база, а потім закріплення матеріалу, практика в 1С! Подача матеріалу: чітко, ясно, доступно.Рекомендую!
Тетяна
09 жовтня 2021
Хочу подякувати Наталії Петрівні за її витримку, розуміння і вміння пояснити.
Дуже вражена як людина може організувати навчання людей різного віку і різних категорій.
Результат - всі працюють самостійно.
Бажаю вам гарних учнів і процвітання.
Олена
06 жовтня 2021
Дякую за набуті знання в навчальному центрі. Все чітко сформовано, гарний матеріал, приклад документів, з якими працюють бухгалтери. Задоволена тим, що в "Пульсі" багато практичних занять саме в програмі 1С і немає "води". Вдячна Вам за цей курс. Гарних учнів.
Катерина
27 вересня 2021
Я курсы бухгалтера выбирала довго. Ходила на пробні заняття, спілкувалася з адмінами, викладачами, але коли побачила Наталію Петрівну зрозуміла що я хочу навчатися в неї.

Вже з першого заняття я дізналася більше, ніж за 6 років університету. Жалію, що не пішла навчатися на курси на 2 курсі.

Дякую
Аліна
21 вересня 2021


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять