Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

Добре, що є такі курси, де вчать з нуля як відкрити ФОП, вести облік та подавати звітність.
Мені було дуже цікаво як приймати працівників, дуже багато нового почув і застосовую в своїй діяльності.
Віталій
01 липня 2021
Дуже класний і актуальний курс, який потрібен всім.
Подається матеріал дуже в доступній формі, все пояснюється.
Дякую долі, що потрапила до Наталії Петрівни.
Дуже вдячна за отриману роботу бухгалтера.
Олена
26 червень 2021
Мені потрібно було навчитися як менеджеру працювати в 1С 8 я звернувся до адміністратора та мені порекомедували курс Бухгалтер по первинним документам.

Супер. Все сподобалося, за декілька занять навчився працювати в програмі і навіть читати обороту. Класні курси.
Роман
24 червень 2021
Очень хорошие курсы бухгалтеров для тех, кто с нуля. Всё понятно, на доступном языке.
Наталия Петровна - профессионал своего дела и очень добрая.
Довольна что попала на авторские курсы бухгалтерии.
После курсов набрала ФОП и веду учёт и подаю отчётность дистанционно. Рекомендую
Ольга
21 червень 2021
Я проходила навчання онлайн в ранковій групі . Дуже зручно, гарно підібраний матеріал для навчання.

Зрозуміло поясню викладач, відповідає на всі питання.

Завдяки дистанційному навчанню я з нуля розібралася в веденні бухгалтерії ТОВ та ФОП.

Класно, що є така можливість навчатися вдома, бо найближчі курси за 100км від мене та ще маленька дитина.

Дуже вдячна і бажаю процвітання навчальному центру.
Інна
21 червень 2021
Я очень хотела научиться вести бухгалтерию . На курсы бухгалтеров уже лет 10 назад ходила на Петровку . Что могу сказать? Все зависит от преподавателя. Но такого чтобы весь курс своими словами давал материал я впервые вижу за свою жизнь. Человек с большим опытом,,умеющий научить работать . Наталия Петровна имеет дар ,по другому и не скажешь.
Курсами очень довольна .Работали в BAS 1C .все очень доступно ,но и нужно много читать законодательство,но после обьяснения своими словами мне заходит.
Инна
15 червень 2021
Читала отзывы о курсах бухгалтера, все так хорошо, поэтому решила поинтересоваться у знакомых и коллег где учились, что и как и практически все рекомендовали Пульс Степаненко Наталию Петровна.
Обучаясь я поняла почему все довольны. Во первых практика, хорошо объясняет, все своими словами, очень добрая и многим девочкам помогла устроиться работать бухгалтером.
Наша группа запустилась по графику и не было ни одного переноса и задержки, очень все организовано, каждые 2 часа дезинфекция и все в масках(не очень удобно, но понимаю пандемия). .
Инесса
10 червень 2021
Дуже приємно здивована, що курс бухгалтера викладають онлайн не в запису, а живе спілкування, з демонстрацією екрану, пояснюють, постійно в діалозі з нами.
До курсів бухгалтерів в навчальному центрі Пульс я вже пройшла в двух навчальних центрах пробні заняття і не сподобалося, а тут рівень викладання, мова, не має зверхнього відношення і практика.
Я з нуля була, як і майже вся наша група, але результатом задоволена. Цікавий і потрібний курс і дуже зручно онлайн, бо найближчі курси за 100км.
Бажаю навчальному закладу процвітання і витримки. Ви молодці.
Інна
08 червень 2021
Такого уровня курсов я в своей жизни ещё не встречала.
Всё организовано, чётко, с объяснениями на практических примерах.
Преподаватель не читает конспекты а все показывает, объясняет и по моему влюблена в свою работу.
В группах как на работе, все работают, хотя были с нуля.
Я очень довольна результатом.
Елена
07 червень 2021
Мені дуже сподобалося навчатися у Наталії Петрівни. Так цікаво, що навіть не має бажання погуляти. Такі знання повинен отримати кожний, навіть для себе, а ще краще їх потрібно давати в школі. Дуже цікаво як відкрити свій бізнес, приймати на людей, нараховувати лікарняні, відпустки, декреті. Дуже багато корисної інформації, яка потрібна кожній людині.
Дарина
05 червень 2021


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять