Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

Дуже хочу подякувати викладачу Наталії Петрівни за її безцінну працю. Я не зустрічала таких добрих і віданних своїй праці людей. Викладач кайфує від своєї роботи. Всі з нуля працюють самостійно. Я шокована сама з себе, думала бухгалтерія не моє, але помилялася.
Інна
25 вересня 2020
Дуже дякую за можливість навчатися на курсах бухгалтерів Онлайн .Я сама з Чернівців .курсів бухгалтера не знайшла в себе .Спочатку сумнівалася,але коли почалася робота в 1С і все так роз"яснюють на нормальній і доступній мові. Курс для тих,хто хоче навчитися сам вести бухгалтерію.Я хотіла саме цього .Навчилися.
Оксана
22 вересня 2020
Спасибо за ваш труд и ваше терпение. Такие сложные вещи так легко объяснять могут только профессионалы.
Очень осталась довольна курсами бухгалтера.
Екатерина
21 вересня 2020
Лишилася без роботи та чоловіка під час карантину. Пройшла курси бухгалтерів онлайн і відкрила ФОП. Всьому навчилася на курсах. Сама тепер надаю послуги. Дуже зручно. Дякую
Дарина
16 вересня 2020
Хочу висловити подяку всьому колективу за можливість прослухати висококваліфіковані курси для бухгалтерів.

Викладачі стисло та зрозуміло викладають теорію бухгалтерського обліку, що тісно переплітається з практичними заняттями і дає можливість добре закріпити матеріал, і навіть новачку спробувати себе в ролі справжнього бухгалтера.

Матеріал подається доступно на конкретних прикладах. Викладається сама суть теми, основні ключові поняття і принципи, разом з тим, теми занять охоплюють усі, без виключення, аспекти ведення бухгалтерського обліку.

В процесі навчання викладачі також надають матеріали нормативної документації.

Я дуже задоволена, що вибрала саме ці курси. Отримані знання допоможуть мені вдосконалитися в своєму професійному розвитку."
Олена
15 вересня 2020
Ходил на курсы для представителей и сначала не понимал зачем это все нужно, но сейчас разобрался во всем и теперь понимаю какую базу я заложил для себя.
Вся информация на сайте актуальна. В конце курса сам создал ФОП, закрыл период и сформировал отчётность. Очень круто. Для преподавателя курсы просто необходимы.
Сергей
10 вересня 2020
Хочу поблагодарить Наталию Петровну за обучение,старт ,благодаря которому сразу после курсов меня взяли на очень хорошую должность .имея красный диплом экономиста без практики меня не брали ,1,5 года я искала работу .
На одном из собеседований подружилась с парнем 2 курс КНЭУ ,который легко прошел тестирование и его взяли на работу и он посоветовал курсы бухгалтеров в "Пульсе". Скажу что это не первая попытка учиться на курсах,но есть с чем сравнивать.
Советую пробовать.Все получится
Инна
07 вересня 2020
Хочу подякувати Наталії Петрівні за науку. Вагався чи потрібно мені бухгалтерія та ще онлайн. Але влаштували все. Зручно, що можеш займатися вдома і не має необхідності їхати до Києва, сам з Чернівців, курсів бухгалтерів в себе не знайшов.
На курсах отримав всі відповіді на питання, на які не змогли відповісти мої колеги.
Курсом задоволений, особливо досвідом та вмінням тримати і навчити аудиторію. Це неймовірно. Наталія Петрівна молодець.
Ігор
02 вересня 2020
В навчальний центр ПУЛЬС попала за рекомендацією аудитора. Я керівник і вирішила, що мені необхідно у всьому розібратися.
Скажу честно, що я не довіряю нікому, тому сходила на пробне заняття в інший навчальний центр. Не сподобалося.
Прийшла подивитися спочатку як проходять заняття в Пульсі, поспілкувалася з Наталією Петрівною і зрозуміла, що я попала за призначенням. На перших заняттях я була шовкова об'ємом матеріалу, далі звикла. Зараз я сама веду облік та подаю звітність, від послуг аудиторів відмовилась, вони теж вчилися в Пульсі
Олена
01 вересня 2020
В навчальний центр ПУЛЬС попала за рекомендацією аудитора. Я керівник і вирішила, що мені необхідно у всьому розібратися.
Скажу честно, що я не довіряю нікому, тому сходила на пробне заняття в інший навчальний центр. Не сподобалося.
Прийшла подивитися спочатку як проходять заняття в Пульсі, поспілкувалася з Наталією Петрівною і зрозуміла, що я попала за призначенням. На перших заняттях я була шовкова об'ємом матеріалу, далі звикла. Зараз я сама веду облік та подаю звітність, від послуг аудиторів відмовилась, вони теж вчилися в Пульсі
Олена
01 вересня 2020


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять