Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

Спасибо за очень интересный курс бухгалтера. Не только подтянула свои знания после декрета ,а научилась работать в новой версии 1С 8.3 редакция 2.0.
Благодарю так же за рекомендации . Хороших вам учеников.
Наталия
12 серпня 2020
Перебуваючи в пошуках роботи я зрозуміла, що маю недостатньо знаннь в бухгалтерії.

Перечитавши різні відгуки про курси Бухгалтерів я зупинилася на Пульсі.

Курси, дійсно практичні, все детально пояснюється, викладач відповідає на всі питання.

Я задоволена. Рекомендую
Ірина
05 серпня 2020
Вирішилч що напишу відгук про курси бухгалтерів в навчальному центрі Пульс.
На курси бухгалтерч я шла з певненістю, що я хоч щось знаю, колись навчалась в університеті все ж таки і трохи працювала бухгалтером, але перші заняття я була шокована від того скільки я до курсів не розуміла. Все на прикладах, сумувати не приходилось. Викладач дає, але і вимагає знаннь. Дуже вдячна саме за це. Сподобалося, що все своїми словами без конспектів та приклади з життя, які запамятовуються. Я задоволена. Рекомендую
Лідія
04 серпня 2020
Большое спасибо за прекрасный,насыщенный и познавательный курс бухгалтерии. Очарована преподавателем. Столько всего знать ,помнить. Не помню ни одного преподавателя с универа,который бы читал лекции без конспекта ,а тут все в голове.

Теперь мне понятно,почему такой рейтинг бухгалтерских курсов и столько положительных отзывов .Но на курсы я пришла по совету однокурсницы. Уж очень быстро она начала разбираться в бухгалтерии. Сегодня выпуск и так не хочется расставаться с группой,преподавателем. Спасибо большое за ваш огромный труд.
Екатерина
04 серпня 2020
Дуже доступний курс для підприємців. Не очікував такої кількості інформації та практики. Не зупиняйтеся.
Іван
30 липня 2020
Дуже дякую за знання. Після ваших курсів влаштувалася відразу на роботу. Даєте хороші знання та практику . Бажаю гарних учнів.
Юлія
30 липня 2020
Навчалася онлайн.Дуже зручно,що не потрібно витрачати кошти і час на дорогу .
Мені курс сподобався,відкрила для себе багато нового .Викладач дуже впевнена та досконало володіє матеріалом .
На всі питання слухачів відповіді були отримано Я вдячна долі що попала на курси бухгалтерів до Наталії Петрівни. ЇЇ авторський курс відрзняється від університетської програми практикою і поясненнями ,прикладами з життєвих ситуацій.
Після курсів відкрила своє ФОП,надаю консультативні послуги онлайн ,перебуваючи в декретній відпустці.
Ольга
24 липня 2020
Очень хорошего уровня курсы для преподавателя. Всё с нуля до отчётности. Во всем разобралась, веду сама свой маленький бизнес
Зоя
18 липня 2020
Дуже дякую за вашу роботу. Робите потрібну для людей справу.
Навчання в університеті, особливо для мене нічого не дало. Тільки на курсах бухгалтерів я навчилася розуміти проводки і працювати в 1 С 8.3. Після курсів, в період пандемії знайшла роботу бухгалтера дистанційно. Дуже зручно, бо маю 2 діточок.
Рекомендую Ваш навчальний центр друзям та знайомим
Олена
07 липня 2020
Дякую за ваше терпіння і вміння навчити людей.

Курси дуже актуальні. Практика є практика.
Лєна
27 червень 2020


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять