Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

На курсы пришла с нуля .но через 2 месяца устраиваясь на работу ,уже на стажировке мне никто не верил что я без опыта работы. Все очень детально и доходчиво обьясняется на курсах бухгалтера.

Мне очень повезло и с преподавателем и с группой . Утренняя группа 50-вы супер . Спасибо за знания.
Максим
14 грудень 2020
Хочу выразить большую благодарность за открытие центра обучения бухгалтеров в Белой Церкви. Очень удобно , не нужно ездить в Киев и что самое главное -тебе все внимание ,группы небольшие. Очень внимательная,хорошо и понятно рассказывает . рекомендую всем Спокойно веду бухгалтерию своего предприятия.
Елена
11 грудень 2020
Я закохалася в бухгалтерію і в цьому винен викладач . Навчалася ще до карантину в групі,але заняття в звязку з карантином були припинено і я спробувала продовжити онлайн.Дуже зручно.
Курс чудовий,підходить з нуля і дуже добре ,що практика . Працюю вже півроку бухгалтером .Дякую .Бажаю гарних слухачів
Олена
11 грудень 2020
Дуже сподобався онлайн-курс "Бухгалтеський облік +1С 8,3 + Головний бухгалтер". Все чітко сформовано, гарний матеріал, багато практики в програмі 1С. Дуже рада що є такі гарні курси під час карантину. Раджу навчатися у Наталії Петрівни.
Карина
06 грудень 2020
Очень хочется поблагодарить за хорошее отношение и обучение.
Очень доступно. Спасибо.
Наталия
01 грудень 2020
Дякую за класну атмосферу в групі та знання. Навіть не думала,що за 2 місяці зможу освоїти бухгалтерію. Раджу курси бухгалтера в навчальному центрі Пульс викладача Степаненко Наталію Петрівну
Наталія
26 листопада 2020
Сподіваюсь що мій відгук про курси бухгалтерів в навчальному центрі Пульс допоможе вибрати курси.
Я студентка 2 курсу економічного факультету ,навчаюся добре ,але мені бракувало практики . Знайомий порадив пройти курси бухгалтера .
В пошуку Гугл пропозицій достатньо. В звязку з пандемією підбирала онлайн .Спочатку зателефонувала в 4 навчальних центри та чисто роблячи висновки в спілкуванні про курс обрала Пульс.
Вже на першому занятті зрозуміла що я попала правильно. Викладач фахівець своєї справи ,все детально з пояснененням дає на нормальній українській мові. (У інших російська).
За дуже короткий час розібралася в веденні обліку ФОП і ТОВ ,в системах оподаткування,в подачі звітності.
Раджу всім .
Катерина
23 листопада 2020
Училась на курсах бухгалтеров онлайн в вечерней группе. Очень удобно. Преподаватель Степаненко Наталия Петровна меня очень поразила своим умением найти подход к каждому. Очень добрая и профессионал своего дела. Я столько узнала нового. Особенно запоминается случаи из жизни и собственного опыта. Именно такие люди должны учить, у которых большой опыт работы главным бухгалтером и аудитором. Курсами осталась довольна, записала сестру.
Ирина
13 листопада 2020
Від всього нашого колективу хочемо подякувати Наталії Петрівні за онлайн навчання наших співробітників. Завдяки дистанційно у навчанню в живому спілкуванні у нас, жителів Сум зявилася можливість підвищити свій рівень знань, оволодіти новою програмою.
Навчання залежить від викладача. Наталія Петрівна має дар пояснити простими словами складні речі в бухгалтерії та законодавстві.
Дуже задоволені та вдячні.
Бажаємо успіхів та процвітання навчальному центру.
Олена
05 листопада 2020
Спасибо за доступность, толковое обучение! Благодаря курсам бухгалтерия становиться понятна даже тем, кто никогда ранее с ней не сталкивался.
Галина
30 жовтня 2020


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять