Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

Хочу подякувати за цікавий та доречний курс бухгалтерії. За період навчання зрозуміла, що хочу і можу працювати бухгалтером. Маючи вищу освіту економічну, після декретної відпустки зрозуміла, що потрібно підвищити кваліфікацію. Мене відмовляли, але я дуже лишилася задоволена. Багато речей до курсів не розуміла. Всі заняття проходили на одному подиху, спочатку шок, а потім все виходить і розумієш. Порадила курси своїй подрузі і вона в захваті. Рекомендую. За ті знання і практику варто платити, хоча ціна як і скрізь однакова
Людмила
06 квітня 2019
Курси бухгалтерів в навчальному центрі "Пульс" сподобалися мені ,а саме:








+ українською мовою





+ практичними заняттями





+ своїми словами викладач дає матеріал





+ розглядається в курсі ведення обліку підприємства і підприємців





+ матеріал дається в комплексі : теорія + практика





+ викладач з великим досвідом і практик





Пишу для тих,хто шукає бухгалтерські курси ,як я відвідавши 4 навчальних центра ,де все російською теорія з конспекту. Читати я вмію.


А ще хочу подякувати Наталії Петрівні за її доброту,за вміння донести матеріал до слухачів . Хочу бути подібною людиною.




Татьяна
06 квітня 2019
Дякую величезне.
Дарина
06 квітня 2019
Гарний курс, чудовий викладач. Ріст особистий отримав від курсу. Дякую.
Ігор
06 квітня 2019
Если Вы еще сомневаетесь в выборе бухгалтерских курсов ,как я до обучения в учебном центре Пульс ,то договоритесь с администраторацией чтобы Вас допустили посмотреть как проходят занятия в группах. Я если честно ,сомневалась. Выбор курсов большой (94 учебных центров),понятно,что конкуренция большая . Я пришла ,познакомилась с преподавателем,посмотрела как проходят занятия . Мне понравился преподавтель Наталия Петровна ,все рассказывает своими словами ,на примерах .Я попала в группу с работающими бухгалтерами,мне повезло,а некоторые пришли в Пульс уже спустя 5 лет .

Мой совет :выбираете курсы -идите и смотрите все ли Вам подходит .Я очень довольна. Сама теперь веду фирмы и предпринимателей. Хорошая работа удаленно ,очень удобно ,так как двое детей. Советую
Елена
05 квітня 2019
Спасибо за хорошие практические курсы Мне все понравилось. Желательно очень умных отсаживать в отдельные группы(это совет),Желаю Вам процветания и расширения масштабов деятельности.
Екатерина
05 квітня 2019
Спасибо большое за обучение на курсах бухгалтеров. Ваши курсы лучшие в Киеве. Я перед обучением посещала пробные занятия в 2 учебных центрах,но учиться пришла к вам.
Наталия Петровна чудесный человек с большим опытом работы и находит подход к каждому. У нас вся группа была с нуля ,но за несколько занятий мы уже разбирались в проводках и самостоятельно выставляли счета. На курсах предлагают много вакансий ,я рискнула и работаю. На работе удивлены,что я после декрета ,только окончив курсы бухгалтеров все сама умею делать. Спасибо. Таких как Вы мало. Желаю здоровья.
Наталия
05 квітня 2019
Давно присматривались к вашему учебному центру.Очень заинтересовало разнообразие курсов для бухгалтеров. Собирались отправить сотрудника на обучение. До того как наш менеджер обратилась к вам с предложением от нашей компании. Трубку подняла Наталья Петровна, такого неприятного человека ещё нужно поискать. Настоящая хамка, а на фото казалось бы приятная женщина. Очень жаль, что в вашей компании работают такие люди.
Юлия
04 квітня 2019
Дякую за знання. Буду сумувати за Вами. Ви вмієте надихнути, підняти самооцінку і навчити працювати. Всій своїй групі велике дякую. Відчула себе досвідченим бухгалтером і отримала нових друзів. Наталія Петрівна відкривайте філіал в Броварах.
Ольга
29 березня 2019
Хочу щоб мій відгук дійшов до адміністрації. Я шукала курси бухгалтерів і повелася на фото викладачів, але прийшовши на курси і почула рівень викладання(порівняти є з чим) раджу вам записати відео - візитівку з викладачем для того, щоб люди бачили і чули як викладач говорить, якою мовою і рівень викладання матеріалу. Люди сумніваються, але почувши і побачивши на ваших курсах буде аншлаг, ніхто на інші курси ходити не буде. Наснаги Вам та розширення масштабів діяльності.
Ольга
28 березня 2019


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять