Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

Курси для тих хто хоче розуміти бухгалтерію і вільно працювати в програмі. Результат не очікувала. Рекомендую.
Тетяна
03 серпня 2023
Вітаємо навчальний центр Пульс від нашого колективу з Днем народження. Бажаємо вам успіхів,гарних слухачів і менше змін в законодавстві. Ви робите дуже потрібну справу. Користуючись вашими послугами ми теж тримаємо руку на Пульсі сучасних технологій. Від душі велике дякуємо. Завжди з вами.
Олена
31 липня 2023
Курси бухгалтерів підходять для людей з нуля. Все дуже доступно,гарна подача, дуже багато додаткового матеріалу,де просто і зрозуміло прописано як працювати в програмі. Викладач Наталія Петрівна Степаненко - професіонал. Вміє пояснити і підняти впевненість в собі. Роботу запропонували на курсах і мені підійшло. Я задоволена. Рекомендую.
Олеся
06 липня 2023
Хочу подякувати Наталії Петрівні за її терпіння навчити ,вміння знайти підхід до кожного.
До курсів бухгалтерів не бачила таких викладачів,які весь курс дають своїми словами,з поясненням,прикладами з життя ,що дуже запам'ятовуються.
Знайшла я роботу і ніхто навіть не міг подумати що я ніколи не працювала, всього навчилася на курсах.
Олена
30 червень 2023
Дуже сподобалося навчання , викладач дуже легко і зрозуміло пояснює, завжди відповідає на запитання після заняття . Рекомендую навчання, будете задоволені на 100%!
Ірина
23 червень 2023
Доброго дня мені дуже сподобалося навчатися у вас, а особливо Діані Петрівні, ви дуже легко все роз'яснюєте, завжди допомагаєте і підтримуєте контакт. Дякую за ваш професіоналізм і легкість в освоєні матеріалу - ви Молодчинки???? Рекомендую навчання в Навчальному центрі "Пульс".
Валентина
22 червень 2023
Перед відкриттям ФОП я вирішила пройти курс бухгалтер ФОП на єдиному податку .
Класний курс для початківців. Все від реєстрації до звітності. Після курсу не лишилося жодного питання щодо ведення обліку та подачі звітності.
Інна
13 червень 2023
Добрий день,дуже вдячна,що в такий час можна отримати не тільки теоретичну частину навчання, а також і практичну,отримати відповіді на питання Дякую нашому викладачу за її цінну інформацію,легкість в спілкуванні, відкритість та щирість.Хай Вам Бог помогає, за Вашу працю,людяність.Навчальному центру Пульс -що підтримуєте,надаєте такі послуги у - навчанні-так тримати, Дякую усім Вам (like)(like)(like)(like)Дякую за професіоналізм,підтримку та розуміння
Вікторія Ткаченко
30 травня 2023
Мені дуже допоміг курс в пошуках роботи. Я закінчила магістратуру і шукала роботу,але скрізь вимагають практику чи хоча б курси.

Мені сподобалася програма курсу і моя сестра ще 10 років тому як з'ясувалося навчалася у Наталії Петрівни перед відкриттям власного бізнесу.

Ще з першого заняття було дуже зрозуміло,не так як в університеті,де дуже було багато води. В Пульсі практика і все своїми словами.

Дівчата з групи,де я навчалися були взагалі з нуля,з іншими професіями ,але вже наприкінці курсу теж влаштувалися як і я бухгалтерами. Дякую та рекомендую..
Юлія
21 травня 2023
Хочу подякувати Діанні Петрівні за чудову подачу матеріалу. Дуже цікаво,багато практики і все зрозуміло.
Ольга
21 травня 2023


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять