Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

Дякую Вам за знання. Завдяки вашим курсам можу тепер працювати дома. Курс актуальний
Інна
24 березня 2020
Наталия Петровна .спасибо Вм за знания ! Все очень понравилось. Ваши бухгалтерские курсы дают уверенность в себе ,понимание многих вещей ,которые в университете были не доступны .Все на практике .Удачи Вам и процветания!
Ольга
02 березня 2020
Наталия Петровна спасибо за знания и терпение . Благодаря Курсу бухгалтеров в комплексе с 1С я наконец таки навела порядок в бухгалтерии . Хороших Вам учеников и поменьше изменений нам в законодательстве
Анастасія
02 березня 2020
Курси бухгалтерів в навчальному центрі Пульс відрізняються від інших курсів в Києві. Я вчуся все життя, все дуже швидко змінюється і потрібно підвищувати свою кваліфікацію. Але Наталія Петрівна володіє новою методикою викладання - в групі працюють всі як на підприємстві , прийшовши з нуля. Раджу всім
Євгенія
02 березня 2020
Хочу оставить свой отзыв для тех,кто сомневается идти ли на курсы бухгалтеров . Я не могу сказать что я до курсов хорошо знала компьютер и разбиралась в бухгалтерии . Но очень жалею,что не пошла на курсы раньше .
Хорошая практика,все просто обьясняют на элементарных примерах,что разобраться может любой..
Удивилась как дружненько люди с нуля работают в 1С ке,до курсов не знали даже названия :))
Училась на курсах у Наталии Петровны Степаненко . Преподаватель -профессионал своего дело и влюбленная в него ,потому что это тяжелые труд научить таких как я . Спасибо. Желаю хороших учеников ,как наша группа.
Галина
02 березня 2020
Дуже дякую за чудову атмосферу і знання .


Чим сподобався мені курс "Бухгалтерський облік з нуля в комплексі з 1С 8.3 +головний бухгалтер?


*В курсі багато практики ведення бухгалтерського обліку ТОВки на загальній системі оподаткування ,все детально по зарплаті , необоротні активи,складський облік і звітність.


Не вистачило мені особливо ЗЕД і добавте ,будь ласка в курс виробництво.


В цілому курсом задоволена .Придбала собі 1С ку і працюю..:))
Сергій
02 березня 2020
Не рекомендую.
Андрій Володимирович
27 лютого 2020
Кращі курси бухгалтерів саме в Пульсі. Мені було дуже комфортно в вечірній групі ,бо більшість були працюючі,але відвідували курс з нуля,де все пояснюється і працюєш сам. Подруга була з нуля,але як і я задоволена.
Свєта
25 лютого 2020
Я сумнівалася чи потрібно мені на курси бухгалтерів з нуля, бо закінчую університет. Але дуже жалію, що не записалася на курси бухгалтерів на першому курсі. В Пульсі практика, те чого не вистачає в ВНЗ.
Дарина
18 лютого 2020
Хороші курси для підприємців
Олег
17 лютого 2020


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять