Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

Ще раз доброго дня! Передивилася сьогодні два останні заняття. Хотіла вам подякувати за чудовий курс. Для мене, як людини з нуля, я отримала багато нової та цікавої інформації, за що дуже вам вдячна.
Таїсія
12 квітня 2024
Хочу подякувати Наталії Петрівні за роботу,на яку вона мене порадилша роботодавцям і саме головне про знання,які Наталія Петрівна передає своїм учням. Матеріал дається простою мовою,своїми словами та дуже доступно. Класно,що ведеться відеозапис заняття та надається до нього доступ. Коли слухаєш по 2-3 рази ти вже розумієш про шо мова. Група в 5 осіб ,яка була у нас реально крута ,хоча ми всі були з різними рівням знань та з різних міст України. Дякую вам .
Інна
12 квітня 2024
Найкращі хочу лишити відгуки про курси бухгалтерів викладача Степаненко Наталію Петрівну. Професіонал своєї справи. Багато інформації і практики. Відповідає на всі запитання по бізнесу.
Олександр
29 березня 2024
Я в захваті від курса Бухгалтерський облік з нуля в комплексі з BAS та головний онлайн, який проводиться в прямому ефірі. Дуже класно,що є відеозапис заняття та надається до нього допуск.
Я закохалася в бухгалтерію ! Викладач професіонал! Дякую велике за ваше вміння пояснити та навчити .
Інна
21 березня 2024
Хороша подача матеріалу викладачем . Велика кількість практичних занять і увага кожному. Я задоволена результатом і запропонованою роботою. Рекомендую.
Олена
07 березня 2024
Дякую за гарне пояснення важких для мене раніше речей. Досвід викладача відчувається у всьму і саме головне вміння його передати. Задовольнив всі питання по бізнесу .
Ігор
04 березня 2024
Хочу подякувати Наталії Петрівні. Так мені навіть в школі не пояснювали . Я закохалася в бухгалтерію ,маючи диплом філолога. Дуже крутий курс . Після курсу вирішила відкрити свою справу .Саме на курсал дізналася про гранти на бізнес ,яким і скористалася. Дякую велике. Бажаю вам здоров'я і хороших учнів.
Наталія
28 лютого 2024
Мені просто повезло, що я потрапив на курси до Наталії Петрівни. Не буду лукавити, але спочатку я відвідував інші курси, але декілька занять, на яких зрозумів, що нічого мені ці курси не дадуть. Спочатку був категорично проти навчання онлайн, але пройшовши перший модуль по бухгалтерському обліку - другий модуль- податковий облік я проходив онлайн- дуже зручно, багато викладач показує нового для мене на робочих програмах в прямому ефірі. Результат курсів- я повернувся до професії бухгалтера і навіть здав річну звітність.

Велика вдячність за вашу нелегку працю.
Олег
27 лютого 2024
Я в захваті від курсів бухгалтерів Онлайн. Викладач дуже зрозуміло пояснює, багато чого дізналася нового для роботи. Класно що надається доступ до відеозапису заняття,яке проводиться в прямому ефірі. Розібралася з обліком ТОВ та підтягнула знання у веденні обліку ФОП. Дуже дякую вам за вашу працю,що передаєте свій досвід.
Олена
20 лютого 2024
Дякую за дуже класні курси для ведення ФОП.
Олена
19 лютого 2024

<< Початок Поперед. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 Наступ. Кінець >>

Сторінка 1 of 61


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять