Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

Дуже вам дякую за вміння навчити таких як я з нуля. Спочатку я була шокована від кількості інформації. Але коли почалася практика я почала займатися. Класно що є відеозапис заняття. Я з нуля розібралася у всьому. Чоловік мій радий дуже.
Олена
07 травня 2024
Навчалася у Наталії Петрівни онлайн,сама з Одеси . Спочатку була невпевнена в такому форматі навчання,але , дійсно зручно. Особливо подача бухгалтерії своїми словами,в формі діалогу,з великою кількістю інформації та практичних занять.
Я мала диплом про вищу освіту,але не працювала . Курси мені дали поштовх в житті,я стала впевнена в своїх знаннях,тому вирішила відкрити свою справу в цій сфері.
Дуже вдячна Наталії Петрівни за підтримку і вміння повірити в себе.
Рекомендую.
Ольга
21 квітня 2024
Наталія Петрівна - професіонал в сфері бухгалтерського обліку. Я в захваті від цієї людини,як вона подає матеріал,своїми словами,з любов'ю до своєї справи. Тому і результат - всі після курсу бухгалтера працюють самостійно. Рекомендую.
Олена
21 квітня 2024
Добрий день. Від щирого серця, дякую Навчальному центру Пульс за те що є такий центр де можна підтягнути свої навички та здобути нові знання в бухгалтерському обліку. Особливо хочу подякувати Наталії Петрівні, за те що вона так зрозуміло та доступно пояснювала теми та відповідала на питання. За дворічний перерив в роботі мала сумнів, що зможу. Але дякуючи нашим урокам я зрозуміла, що люблю бухгалтерський облік.
Наталія
21 квітня 2024
Доброго вечора Наталія Петрівна
Дякую за отримання сертифікату а ще більше вдячна на навчання. Роботу знайшла до речі з поданої Вами інформацію через курси. Зараз на випробувальному терміну. Дякую за уроки конспекти під рукою використовую.
Галина
14 квітня 2024
Ще раз доброго дня! Передивилася сьогодні два останні заняття. Хотіла вам подякувати за чудовий курс. Для мене, як людини з нуля, я отримала багато нової та цікавої інформації, за що дуже вам вдячна.
Таїсія
12 квітня 2024
Хочу подякувати Наталії Петрівні за роботу,на яку вона мене порадилша роботодавцям і саме головне про знання,які Наталія Петрівна передає своїм учням. Матеріал дається простою мовою,своїми словами та дуже доступно. Класно,що ведеться відеозапис заняття та надається до нього доступ. Коли слухаєш по 2-3 рази ти вже розумієш про шо мова. Група в 5 осіб ,яка була у нас реально крута ,хоча ми всі були з різними рівням знань та з різних міст України. Дякую вам .
Інна
12 квітня 2024
Найкращі хочу лишити відгуки про курси бухгалтерів викладача Степаненко Наталію Петрівну. Професіонал своєї справи. Багато інформації і практики. Відповідає на всі запитання по бізнесу.
Олександр
29 березня 2024
Я в захваті від курса Бухгалтерський облік з нуля в комплексі з BAS та головний онлайн, який проводиться в прямому ефірі. Дуже класно,що є відеозапис заняття та надається до нього допуск.
Я закохалася в бухгалтерію ! Викладач професіонал! Дякую велике за ваше вміння пояснити та навчити .
Інна
21 березня 2024
Хороша подача матеріалу викладачем . Велика кількість практичних занять і увага кожному. Я задоволена результатом і запропонованою роботою. Рекомендую.
Олена
07 березня 2024

<< Початок Поперед. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Наступ. Кінець >>

Сторінка 1 of 62


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять