Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

Я в захваті від курсів бухгалтерів Онлайн. Викладач дуже зрозуміло пояснює, багато чого дізналася нового для роботи. Класно що надається доступ до відеозапису заняття,яке проводиться в прямому ефірі. Розібралася з обліком ТОВ та підтягнула знання у веденні обліку ФОП. Дуже дякую вам за вашу працю,що передаєте свій досвід.
Олена
20 лютого 2024
Дякую за дуже класні курси для ведення ФОП.
Олена
19 лютого 2024
test test
Ігор
16 лютого 2024
Вибирала курси бухгалтерів по відгукам. Мені важливо щоб курси були практичні,але онлайн. Ознайомившись з великим вибором,я зупинилася на навчальному центрі Пульс,бо тільки вони проводять курси бухгалтера в прямому ефірі, аналогічно аудиторному навчанню,де бачиш екран,викладача, можеш задавати питання, якщо щось не виходить- підключаєш свій і дуже круто,що іде відеозапис заняття,по якому легко зробити домашнє завдання в домашніх базах. Я задоволена результатом і тому рекомендую навчальний центр Пульс!
Інна
28 грудень 2023
Дуже задоволена результатом проходження курсів, Викладач -професіонал своєї справи. Все чітко ,з поясненнями і велика кількість практики.
Олена
13 грудень 2023
Найкращі курси,які я відвідувала. Велика кількість практики і пояснення своїми словами. Дуже цікаво, швидко минає час . Після курсу відчуваєш себе впевнено.
Галина
25 листопада 2023
Курси бухгалтерів мені допомогли зрозуміти бухгалтерію і навчитися працювати в BAS і я швидко знайшла роботу .Дякую.Буди радити своїм знайомим.
Олена
10 листопада 2023
Дякую, Наталя Петрівна, за Вашу важку працю,вибираючи курси бухгалтерів в Києві уважно вивчав відгуки ,але основним важелем було для мене викладання українською мовою та практика в 1С 8 . В навчальному центрі "Пульс" я це отримав в повному обсязі. Задоволений і результатом і вдячний за отриману роботу бухгалтера.
Мені сподобалось, чітке, змістовне викладання теоретиного матеріалу.Все коротко "по поличкам", згідно актуальному законодавству. Тепер є розуміння , шо саме і в якій послідовності повинен робити бухгалтер і
можно сміливо влаштовуватись на нову роботу.Цікаво виявилось знайомство з 1С.Дуже детально і змістовно і детально і наочно показано принципи роботи . І собливо ізюминкою даних курсів те що 80% курсу це була практика. Спасибі Вам велике за Вашу працю !
Саша Маловічко
03 листопада 2023
Дуже вдячна Наталії Петрівні за чудовий практичний курс.
Я мала перерву в роботі головного бухгалтера і розуміла,що за 10 років все змінилося та подруга порадила пройти навчання в навчальному центрі Пульс. Результатом задоволена . Сподобалося що в курсі ведення обліку ТОВ та ФОП на різних системах оподаткування. Бажаю успіхів та гарних слухачів.
Ольга Миколаївна
30 жовтня 2023
Дуже гарний авторський курс Наталії Петрівни, я дуже задоволена. Все чітко і ясно. Теоретична база і одразу ж практика в програмі. Я не сожалію, що вибрала іменно цей курс і цей навчальний центр, велике дякую.
Оксана
26 жовтня 2023

<< Початок Поперед. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Наступ. Кінець >>

Сторінка 1 of 60


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять