Skip to main content
Київ, вул.Гаврилишина 7, офіс 709/16

Ваш відгук важливий для нас. Ми цінуємо кожного нашого учня. Нижче ви можете побачити їх відгуки про нас:

Вибирала курси бухгалтерів по відгукам. Мені важливо щоб курси були практичні,але онлайн. Ознайомившись з великим вибором,я зупинилася на навчальному центрі Пульс,бо тільки вони проводять курси бухгалтера в прямому ефірі, аналогічно аудиторному навчанню,де бачиш екран,викладача, можеш задавати питання, якщо щось не виходить- підключаєш свій і дуже круто,що іде відеозапис заняття,по якому легко зробити домашнє завдання в домашніх базах. Я задоволена результатом і тому рекомендую навчальний центр Пульс!
Інна
28 грудень 2023
Дуже задоволена результатом проходження курсів, Викладач -професіонал своєї справи. Все чітко ,з поясненнями і велика кількість практики.
Олена
13 грудень 2023
Найкращі курси,які я відвідувала. Велика кількість практики і пояснення своїми словами. Дуже цікаво, швидко минає час . Після курсу відчуваєш себе впевнено.
Галина
25 листопада 2023
Курси бухгалтерів мені допомогли зрозуміти бухгалтерію і навчитися працювати в BAS і я швидко знайшла роботу .Дякую.Буди радити своїм знайомим.
Олена
10 листопада 2023
Дякую, Наталя Петрівна, за Вашу важку працю,вибираючи курси бухгалтерів в Києві уважно вивчав відгуки ,але основним важелем було для мене викладання українською мовою та практика в 1С 8 . В навчальному центрі "Пульс" я це отримав в повному обсязі. Задоволений і результатом і вдячний за отриману роботу бухгалтера.
Мені сподобалось, чітке, змістовне викладання теоретиного матеріалу.Все коротко "по поличкам", згідно актуальному законодавству. Тепер є розуміння , шо саме і в якій послідовності повинен робити бухгалтер і
можно сміливо влаштовуватись на нову роботу.Цікаво виявилось знайомство з 1С.Дуже детально і змістовно і детально і наочно показано принципи роботи . І собливо ізюминкою даних курсів те що 80% курсу це була практика. Спасибі Вам велике за Вашу працю !
Саша Маловічко
03 листопада 2023
Дуже вдячна Наталії Петрівні за чудовий практичний курс.
Я мала перерву в роботі головного бухгалтера і розуміла,що за 10 років все змінилося та подруга порадила пройти навчання в навчальному центрі Пульс. Результатом задоволена . Сподобалося що в курсі ведення обліку ТОВ та ФОП на різних системах оподаткування. Бажаю успіхів та гарних слухачів.
Ольга Миколаївна
30 жовтня 2023
Дуже гарний авторський курс Наталії Петрівни, я дуже задоволена. Все чітко і ясно. Теоретична база і одразу ж практика в програмі. Я не сожалію, що вибрала іменно цей курс і цей навчальний центр, велике дякую.
Оксана
26 жовтня 2023
Дякую за гарну подачу та практику якої так не вистачає в університеті. Навчалася з подругою,тому дуже задоволені результатом та знайшли роботу .
Вікторія Білаш
23 жовтня 2023
Закінчила "Курс Бухгалтерський облік з нуля + BAS та головний бухгалтер". Я дуже задоволена, що обрала саме ці курси. Авторський курс написаний Наталією Петрівною Степаненко є доступним та зрозумілим. Для себе особисто я зрозуміла, що бухгалтерський облік можна не зубрити, а просто розуміти. Нормативну базу та додаткову літературу перед заняттям розсилали на електронну пошту, а після заняття надсилали відеозапис уроку. Приємно, що автор це передбачила та продумала. Дякую навчальному центру "Пульс".
Чистяк Олена
07 вересня 2023
Мене переповнюють неймовірні відчуття. Нарешті після курсів бухгалтерів в навчальному центрі Пульс я отримала бажану роботу . Наталія Петрівна Степаненко пояснює все своїми словами,вся група за 3 заняття працювала в програмі BAS. Тепер чекайте моїх подруг до вас за знаннями. Дякую.
Тетяна
06 вересня 2023


Залишити відгук
*обов'язкові поля.
Ваше ім'я:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не повинно бути більше 500x500 px і розміром до 250 kb
Захисний код:
Введіть код сюди:*
Ваш відгук:*
Запис на курси
Оберіть який курс Вас цікавить
Коли вам зручно займатись
Ви плануєте займатись
Дата початку занять