Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

Очень довольна курсами бухгалтеров. Понравилось ,что все на практике. Группа запустилась по графику. В группе чудесная атмосфера,жалко что три месяца пролетели очень быстро. Спасибо за работу
 
Дата: 14 августа 2019
Размещено от: Юлия Жук
Хочу оставить отзывы для тех,хто как я хотел пройти летом курсы бухгалтерии . Я потратила целое лето чтобы записаться и пройти курсы бухгалтеров в Киеве. Просто чудесно: учебных центров много,а группы не запускаються. Очень жалею,что потратила 3 месяца на поиски . Пробные уроки это хорошо,но большинство приходит только попробовать . И так с 6 человек остается 2 ,группа не запускается. Я через два месяца уже просто извилась. Друзья вообще отговаривали проходить курсы,говорили что они ничего не дают. Но я не сдалась и попала в Пульс,все по графику,предварительно оформилась и очень понравились занятия ,где все своими словами,на практических примерах и с жизненного опыта преподователя.Советую.
 
Дата: 12 августа 2019
Размещено от: Юлия Дущенко
Як на мене курси бухгалтерів дуже хороші . Наталія Петрівна дуже добра і з великим досвідом. Дивишся на таких людей і думаєш де в неї сили і терпіння навчити,пояснити людям. Від неї я в захваті. Людина з таким словарним запасом та вмінням подати матеріал для зовсім нульових В результаті всі працюють після курсів бухгалтерами.Наша група вся здружилися і ще з курсів група в вайбері допомагає :))
 
Дата: 11 августа 2019
Размещено от: Ірина Ступак
Курсы бухгалтеров выбирала по отзывам и не прогадала ,попав в Пульс. Классный преподаватель,практик с большим опытом работы. Все так интересно,информации очень много . Очень классно,что можешь все повторить дома. Никогда не думала что так быстро и легко разберуся в проводках и буду уметь читать оборотку.

Рекомендую бухгалтерские курсы в учебном центре Пульс! Результат превосходный.
 
Дата: 08 августа 2019
Размещено от: Елена
Ваші курси для підприємців - це як винахід. Ходиш, питає, консультуєшся в юристів, податківців, бухгалтерів, а ніхто не може пояснити які відмінності в системах оподатковання, кому краще ТОВ, а кому ФОП, як вести облік, кому потрібно реєструватися платником ПДВ, РРО, а у Вас на одному занятті розклали по полицях. Ніколи в житті не думала, що освою бухгалтерію. А нічого складного! Головне гарна подача і практика. Дякую.
 
Дата: 08 августа 2019
Размещено от: Інна Шеремета
Дуже вдячна за навчання на бухгалтерських курсах. Сподобалося все:атмосфера в групі, викладач - практик і все на прикладах, своїми словами, дуже доступно. А ще дуже важливо, що група запустилася за графіком і ніяких пропускав не було.
Бажаю гарних слухачів
 
Дата: 06 августа 2019
Размещено от: Олеся
Раджу перед вибором курсів бухгалтерів спробувати декілька навчальних центрів та викладачів, як це зробила я. Тим більше, що в більшості навчальних центрах вони безкоштовні.
Я була на Хрещатику, Печерську, ПОЛІТЕХ і Петровці. Мала час, тому що плачу за навчання сама і хотіла, дійсно навчитися.
Враження просто зашкалюють.
Засмучена прийшла в Пульс, а тут з першого заняття практика, все своїми словами та й ще українською мовою. Викладач без конспекта!!! Весь курс! На всі питання чіткі відповіді. Після декількох занять в 1с сама Працюю. Мій шеф шокована, записалася на курси для керівників.
 
Дата: 04 августа 2019
Размещено от: Юлія
Хочу подякувати Вам за терпіння,вміння навчити та бажання передати свій досвід людям.Вперше в житті зустріла таку добру та щиру людину. Викладач від бога. Бажаю Вам здоров"я та гарних учнів.
 
Дата: 01 августа 2019
Размещено от: Ольга Трухан
Спасибо большое за прекрасное обучение ,индивидуальный подход и доброту. Вы умеете настроить человека на рост .Очень буду скучать за Вами и за прекрасной группой ,которые за 3 месяца стали как родные.
Желаю Вам хороших учеников и процветания.
 
Дата: 01 августа 2019
Размещено от: Екатерина Король
Вперше попала на толкові бухгалтерські курси. Маючи досвід і практику роботи головним бухгалтером підвищувати кваліфікацію потрібно постійно ,дуже багато змін і технології не стоять на місці.
Від Наталії Петрівни я отримала стільки роз"яснень ,нового в програмі 1С! Жалію ,що мучилася і не попала раніше.
Дуже вдячна за те ,що ви є
 
Дата: 31 июля 2019
Размещено от: Олена Миколаївна


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*