Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

Хочу поблагодарить за обучение, умение подойти к каждому ученику и объяснить.
Я совсем расстроилась когда осталась без роботы, но ваши курсы меня вдохновили. Сейчас у меня две работы и я очень благодарна за знания. Вы лучшие, в этом я убедила сь ещё на первом занятии в вашем учебном центре.
 
Дата: 30 октября 2019
Размещено от: Елена Владимировна
Дякую за вмістовний курс з бухгалтерії. Робите велику справу. Бажаю Вам процвітання та збільшення масштабів діяльності.
 
Дата: 23 октября 2019
Размещено от: Ольга Іванівна
Вдячна долі, що попала на навчання до професіонала своєї справи Наталії Петрівни та зустріла чудових людей в групі.
Перед тим як я попала в навчальний центр ПУЛЬС я була в 5 навчальних центрах Києва на пробних заняттях. Мені не сподобалося, я не придиралася до викладачів, але не розуміла термінів російською, бо на роботі вся документація українською. Мені потрібна була практика, тому я спілкувалася з різними слухачами, але... Була шокована результатом.
Тому рекомендую Пульс як самий толковий навчальний центр з викладання бухгалтерського обліку.
 
Дата: 23 октября 2019
Размещено от: Юлия Жукова
Хочу подякувати за чудові курси бухгалтерів з нуля. Ніколи не думала, що вчитися так цікаво. Після курсів я влаштувалася відразу бухгалтером і по сьогоднішній день закохана в бухгалтерію. З'ясувалося, що я після курсів більше розбираюся в бухгалтерії, ніж мої колеги. Чомусь всі думали що в мене великий досвід роботи, а я закінчила тільки курси бухгалтерів. Так от дійшли руку написати відгук. Щиро вдячна за зрання
 
Дата: 17 октября 2019
Размещено от: Оленка
Хочу поблагодарить автора курса Наталию Петровну за практический курс бухгалтера. Все очень доступно ,понято и четко. Рекомендую
 
Дата: 27 сентября 2019
Размещено от: Наталия Герман
Порадував викладач своїми знаннями :)).
Дуже все чітко, головне, пояснення і практика. Саме те, чого не вистачає в універі.
 
Дата: 19 сентября 2019
Размещено от: Генадій
Після декретної відпустки вийшла на роботу і зрозуміла, що потрібно йти вчитися. Почала шукати курси. Але випадково у колеги побачила методику по 1С 8.3 Пульса і зацікавило мене. Зателефонувала і зрозуміла при спілкуванні з адміном, що мені сюди.


Порадував факт запуску групи, за графіком, без змін ну і викладач просто супер. Вперше бачила викладача без конспекту, який розказує лекцію про бухгалтерію наче казочку читає.
Практика є практика. Після курсів отримала підвищення, що також радує.
 
Дата: 16 сентября 2019
Размещено от: Олена Яшина
Я дуже хотіла освоїти професію бухгалтера і вести бухгалтерію самостійно. В Пульсі всього навчили на прикладах. Дякую
 
Дата: 06 сентября 2019
Размещено от: Олена Іванівна
Мені дуже сподобався викладач Наталія Петрівна. Дуже добра, розумна, дає практику і саме основне на рівні розуміння бухгалтерії. Шкодую, що на курси бухгалтерів не пішла на першому курсі, вже б працювала. На курсах запропонували роботу в аудиторській компанії, проходжу стажування, все подобається.
 
Дата: 01 сентября 2019
Размещено от: Інна
Посещал курсы бухгалтеров по выходным.Очень удобно,что график можно выбрать под себя. Интересный курс,много открыл для себя нового,хотя имею высшее экономическое образование,но практику получил на курсах.

От себя могу сказать ,что преподавательский состав на хорошем уровне,главное,что практики и умеют объяснить
 
Дата: 18 августа 2019
Размещено от: Дмитрий


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*