Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

Лучшие мои курсы бухгалтеров. Реальная практика. Наконец-то я поняла проводки Очень хорошая подача, с объяснением.
Желаю вам процветания
 
Дата: 03 декабря 2021
Размещено от: Света
Давно мріяла відкрити власну фірму, але не наважувалась і не знала багато аспектів по веденню підприємства. Шукала де мені зможуть допомогти в цьому питанні і натрапила на ваш навчальний центр. Порадили піти на курси і не пошкодувала. Розжували все до дрібниць на заняттях. В захваті від подачі навчального процесу в ролі Наталії Петрівни. На всі питання відповідає, подає приклади з життя і завжди з гарним настроєм. Завдяки Вам змогла і наважилася відкрити свій ФОП і процювати сама на себе. Спасибі Вам))
 
Дата: 25 ноября 2021
Размещено от: Марина
Дякую Вам за отримані знання в бухгалтерії. Таку отриману кількість корисних знать не проходила навіть в своєму університеті за 4 роки. Залишилася дуже задоволеною. Спочатку навчалася в навчальному центрі, але потім не змогла ходити на заняття, бо переїхала в інше місто. Мені порадили займатися онлайн по Зуму. Зручно і легко займатися вдома в режимі живого спілкування в такий час. Гарних Вам учнів і процвітання))
 
Дата: 25 ноября 2021
Размещено от: Рита
Навчалася на курсах бухгалтера у викладача Степаненко Наталії Петрівни.
Викладач професіонал своєї справи. Дуже гарна подача, з поясненням. Весь курс дається своїми словами, не читаючи конспекти. В лічені секунди виправляються помилки, які допущено учнями.
Кількість матеріалу шалена, і що саме головне практика і пояснення.
В програмі ми на заняттях зробили 124 операції по діяльності ТОВ і окремо по ФОП.
Мої друзі тепер задоволені і з радістю довіряють подачу звітності. В програмі дуже швидко всі працюють. Супер. Тільки вчитися бухгалтерії в Пульс.
 
Дата: 24 ноября 2021
Размещено от: Ірна
Во время локлауна мне посоветовали этот учебный центр, но они были закрыты на карантин как и все. Мне предложили заниматься онлайн курсами через преложение Зум. Не пожалела. Очень удобно заниматься. Живое общение и преподаватель Наталья Петровна хороший специалист своего дела, на все вопросы отвечает, всегда в хорошем настроении и если возникнут проблемы в программе в 1С. Спасибо Вам за полученые знания.
 
Дата: 16 ноября 2021
Размещено от: Женя
Спасибо за полезные знания учебному центру Пульс. Раньше я вообще ничего не знала про бухгалтерию. Захотела попробовать себя в этой сфере и не пожалела. Курсы очень помогли мне в дальнейшем. Много полезной информации про бухгалтерию и бизнес помогли мне открыть своё дело и работать без проблем. Хороших вам учеников)))
 
Дата: 16 ноября 2021
Размещено от: Єва
Дуже дякую за курс бухгалтера з нуля.

Все життя обходила цю професію стороною, але в теперішній час сама бухгалтер є затребуваний у всіх сферах.

Це мої другі курси онлайн, тому є що зрівняти. Спочатку шукала подешевше і на кількість годин не звертала уваги, але проплатив курс була шокована, що це відеозапис і навчитися бухгалтерії по ньому не реально.

Почала шукати онлайн курси з живим спілкуванням, щоб була можливість спілкуватися, задавати питання, щоб допомогли, якщо щось не зрозуміла і знайшла курси бухгалтерів дистанційно в Навчальному центрі Пульс. Попросила щоб дали можливість побачити як проходять заняття і мене підключили до працюючої групи. Мені сподобалося і я вже 2 місяці навчають в вечірній групі.

Дуже зручно, викладач просто супер, група невелика, якщо щось не зрозуміло я підключаю свій екран і мені викладач допомагає. Вже можу виставити і оплатити рахунки, прийняти на роботу та нарахувати зарплату. Супер. Рекомендую
 
Дата: 30 октября 2021
Размещено от: Олена
Дуже дякую за вашу працю. Не думала, що навчуся онлайн, але спробувала і в захваті.
Зручно коли можно навчатися вдома і коли викладач вміє пояснити як діткам.
Мій результат - здані звіти по ТОВ і ФОП і самостійне ведення обліку та налаштування всього в новій базі BAS. Рекомендую. Дуже гарний результат
 
Дата: 29 октября 2021
Размещено от: Інна
Я долго искала бухгалтерские курсы, но совсем случайно попала в Учебный центр "Пульс" к Наталье Петровне. Всем рекомендую, она настолько объясняет все легко, понятно, это человек с Большой буквы, очень приятно, что есть такие преподаватели, Вы действительно не пожалеете, она просто умничка!!!!!
 
Дата: 18 октября 2021
Размещено от: Екатерина
Мне курсы бухгалтера в учебном центре Пульс помогли восстановиться после большого перерыва в работе. После окончания курсов проблемы с работой не возникло выбирала я. Большинство работодателей, которые слышали, что я прошла обучение на курсах бухгалтера в УЦ Пульс с радостью готовы были взять меня на работу.



Я довольна результатом. Рекомендую учебный центр для обучения бухгалтерии.


 
Дата: 13 октября 2021
Размещено от: Наталия


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*