Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

Не рекомендую.
 
Дата: 27 февраля 2020
Размещено от: Андрій Володимирович
Кращі курси бухгалтерів саме в Пульсі. Мені було дуже комфортно в вечірній групі ,бо більшість були працюючі,але відвідували курс з нуля,де все пояснюється і працюєш сам. Подруга була з нуля,але як і я задоволена.
 
Дата: 25 февраля 2020
Размещено от: Свєта
Я сумнівалася чи потрібно мені на курси бухгалтерів з нуля, бо закінчую університет. Але дуже жалію, що не записалася на курси бухгалтерів на першому курсі. В Пульсі практика, те чого не вистачає в ВНЗ.
 
Дата: 18 февраля 2020
Размещено от: Дарина
Хороші курси для підприємців
 
Дата: 17 февраля 2020
Размещено от: Олег
На курси бухгалтера прийшла з нуля,не маючи досвіду ніякого , не знала чого я хочу. Але бухгалтерія мені сподобалося,особливо 1С. Я вирішила ще на курсах,що спробую влаштуватися на роботу. Мене взяли,бо я вільно працюю в 1С новій версіх,а підприємство перейшло на нову версію.
Пишу відгук перший раз в житті. Велике дякую за вміння навчити.
 
Дата: 16 февраля 2020
Размещено от: Наталія
Маючи великий досвід роботи я сумнівалася чи мені потрібні ці курси,але розібратися в 1С з зарплатою та необоротними активами,а особливо з формуванням звітності мені не вдалося.
Курси бухгалтерів можу охарактерузувати з об'єктивного погляду. Дуже легке пояснення,не має зайвої інформації,все головне,викладач дає чітко матеріал , організовано,все розписано і вимагається результат. Такі повинні бути викладачі і радує ,що діючі практики,вся інформація актуальна,нові бази.
 
Дата: 12 февраля 2020
Размещено от: Олена Петрівна
Вдячна дуже за теплоту,за відношення ,за знання і практику
 
Дата: 10 февраля 2020
Размещено от: Олена
Хочу подякувати за курс . Все необхідне для ведення бізнесу дали повністю .
 
Дата: 06 февраля 2020
Размещено от: Ігор
Мені просто пощастило ,що я попала а курси бухгалтерів в Пульс. Записалася в 3 навчальних центри,але групи не збиралися і я тут!
Дякую Наталії Петрівні за вміння навчити таких як я. З дівчатами з групи стали як рідними . Така кількість інформації отримана ,що не соромно перед керівництвом.
 
Дата: 01 февраля 2020
Размещено от: Ольга
Для мене дуже важливо було на курсах отримати практику. За це я дуже вдячна викладачу. Це не перші мої курси бухгалтерії,тому я дуже була здивована,що всі з нуля за декілька занять самостійно працюють в 1С . Це професійність викладача. Буду Вас рекомендувати і дуже вдячна за знання і людяність .
 
Дата: 25 января 2020
Размещено от: Олена


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*