Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

Сподобалося навчатися бухгалтерії. Все життя думала, що це не моє.
Але я помилялася. Дуже прикро, що в університеті так не вчать. Навчатися почала до карантину, а продовжила онлайн. Ніякої різниці не має, онлайн зручніше навіть.
Головне викладач і подача. Дуже вдячна.
 
Дата: 23 мая 2020
Размещено от: Юлія
Нарешті я Вас знайшла!!!
Потрібно оновити знання після декрету і нарешті дати здійснитися своїй мрії.
Багато відбулося змін, а я не в курсі. Навчаючись у Наталії Петрівни років 8 тому, на Хрещатику, я не думала, що мені так сподобається бухгалтерія.
Всі мої знайомі дуже задоволені вашим курсом, всі стали давно головними бухгалтерами і ваша заслуга в цьому.
Приєднуйся до Онлайн групи!!!
 
Дата: 21 мая 2020
Размещено от: Інна
Дуже дякую за знання. Мала перерву в роботі головного бухгалтера і тому вирішила підучитися. Курси вибрала ретельно, навіть спробувала пробні онлайн заняття в інших навчальних центрах, але поспілкувавшись з викладачем онлайн курсів особисто по телефону, я зрозуміла, що я потрапила за призначенням.
Сподобалася подача, практика, українська мова і досвід викладача. Я швидко ввійшла в курс справ, освоїла програму і підтянула знання. Інформація вся актуальна, багато прикладів з життя, які лишаються в пам’яті .
Ви робите дуже потрібну справу. Ваша методика - це скарб.
 
Дата: 21 мая 2020
Размещено от: Олена
Дякую за знання. Завдяки курсам бухгалтерів я маю чудову роботу. Дуже довго планувала написати і подякувати за все.
Мій диплом магістра економіки без ваших курсів не мав ніякого сенсу. Мої пошуки роботи були невдалі без знань 1С і розуміння бухгалтерії. Викладач це саме головне.
 
Дата: 14 мая 2020
Размещено от: Світлана
Дякую Вам за знання. Завдяки вашим курсам можу тепер працювати дома. Курс актуальний
 
Дата: 24 марта 2020
Размещено от: Інна
Наталия Петровна .спасибо Вм за знания ! Все очень понравилось. Ваши бухгалтерские курсы дают уверенность в себе ,понимание многих вещей ,которые в университете были не доступны .Все на практике .Удачи Вам и процветания!
 
Дата: 02 марта 2020
Размещено от: Ольга
Наталия Петровна спасибо за знания и терпение . Благодаря Курсу бухгалтеров в комплексе с 1С я наконец таки навела порядок в бухгалтерии . Хороших Вам учеников и поменьше изменений нам в законодательстве
 
Дата: 02 марта 2020
Размещено от: Анастасія
Курси бухгалтерів в навчальному центрі Пульс відрізняються від інших курсів в Києві. Я вчуся все життя, все дуже швидко змінюється і потрібно підвищувати свою кваліфікацію. Але Наталія Петрівна володіє новою методикою викладання - в групі працюють всі як на підприємстві , прийшовши з нуля. Раджу всім
 
Дата: 02 марта 2020
Размещено от: Євгенія
Хочу оставить свой отзыв для тех,кто сомневается идти ли на курсы бухгалтеров . Я не могу сказать что я до курсов хорошо знала компьютер и разбиралась в бухгалтерии . Но очень жалею,что не пошла на курсы раньше .
Хорошая практика,все просто обьясняют на элементарных примерах,что разобраться может любой..
Удивилась как дружненько люди с нуля работают в 1С ке,до курсов не знали даже названия :))
Училась на курсах у Наталии Петровны Степаненко . Преподаватель -профессионал своего дело и влюбленная в него ,потому что это тяжелые труд научить таких как я . Спасибо. Желаю хороших учеников ,как наша группа.
 
Дата: 02 марта 2020
Размещено от: Галина
Дуже дякую за чудову атмосферу і знання .


Чим сподобався мені курс "Бухгалтерський облік з нуля в комплексі з 1С 8.3 +головний бухгалтер?


*В курсі багато практики ведення бухгалтерського обліку ТОВки на загальній системі оподаткування ,все детально по зарплаті , необоротні активи,складський облік і звітність.


Не вистачило мені особливо ЗЕД і добавте ,будь ласка в курс виробництво.


В цілому курсом задоволена .Придбала собі 1С ку і працюю..:))
 
Дата: 02 марта 2020
Размещено от: Сергій


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*