Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

Дуже дякую за знання. Після ваших курсів влаштувалася відразу на роботу. Даєте хороші знання та практику . Бажаю гарних учнів.
 
Дата: 30 июля 2020
Размещено от: Юлія
Навчалася онлайн.Дуже зручно,що не потрібно витрачати кошти і час на дорогу .
Мені курс сподобався,відкрила для себе багато нового .Викладач дуже впевнена та досконало володіє матеріалом .
На всі питання слухачів відповіді були отримано Я вдячна долі що попала на курси бухгалтерів до Наталії Петрівни. ЇЇ авторський курс відрзняється від університетської програми практикою і поясненнями ,прикладами з життєвих ситуацій.
Після курсів відкрила своє ФОП,надаю консультативні послуги онлайн ,перебуваючи в декретній відпустці.
 
Дата: 24 июля 2020
Размещено от: Ольга
Очень хорошего уровня курсы для преподавателя. Всё с нуля до отчётности. Во всем разобралась, веду сама свой маленький бизнес
 
Дата: 18 июля 2020
Размещено от: Зоя
Дуже дякую за вашу роботу. Робите потрібну для людей справу.
Навчання в університеті, особливо для мене нічого не дало. Тільки на курсах бухгалтерів я навчилася розуміти проводки і працювати в 1 С 8.3. Після курсів, в період пандемії знайшла роботу бухгалтера дистанційно. Дуже зручно, бо маю 2 діточок.
Рекомендую Ваш навчальний центр друзям та знайомим
 
Дата: 07 июля 2020
Размещено от: Олена
Дякую за ваше терпіння і вміння навчити людей.

Курси дуже актуальні. Практика є практика.
 
Дата: 27 июня 2020
Размещено от: Лєна
Спасибо за Ваш труд. У вас дар учить людей. Все своими словами, на примерах из жизни, очень доступно. Вы чудесный человек и преподаватель жизненный.
Хороших вам учеников.
 
Дата: 14 июня 2020
Размещено от: Аня
Дуже вдячна за людяність та вміння навчити таких як я . Не думала що в такому віці буду здобувати іншу професію. Наталія Петрівна професіонал своєї справи . Всі нові зміни ,всі сучасні впровадження ми навчаючись чули з перших вуст викладача . За період навчання я отримала колосальну кількість інформації і дуже жалію,що не пішла вчитися на курси раніше. Дякую і бажаю вам гарних слухачів.
 
Дата: 04 июня 2020
Размещено от: Елена
Курсы бухгалтеров в учебном центре Пульс мне понравились простотой подачи очень сложных тем,которые я раньше не могла понять. С НДС разобралась ! В 1С ке за несколько занятий работаешь самостоятельно и в этом заслуга преподавателя,который умеет грамотно донести материал. До карантина училась в классе ,в период карантина перешла на онлайн обучение ,которое ничем не отличается от обучения в классе ,а наоборот еще удобнее. . Спасибо.Желаю хороших Вам учеников.
 
Дата: 02 июня 2020
Размещено от: Елена
Дякую за допомогу. Розібрався у всьому. Дуже зручно навчатися дистанційно. Сам з Сум. Викладач професійно володіє бухгалтерію і програмою 1С8.3.
 
Дата: 28 мая 2020
Размещено от: Олександр
Дуже сподобалася Любов Василівна. Викладач знає свою справу. Рекомендую.
Дуже цікава методика побудована на практичних прикладах діяльності підприємства.
 
Дата: 25 мая 2020
Размещено от: Інна


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*