Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

ХОЧУ ПОБЛАГОДАРИТЬ НАТАЛИЮ ПЕТРОВНУ ЗА КАЧЕСТВЕННОЕ И ПОЛНОЦЕННОЕ ОБУЧЕНИЕ . ВСЯ НАША ГРУППА ОСТАЛАСЬ ОЧЕНЬ ДОВОЛЬНА .ПРИШЛИ С НУЛЯ ,НИЧЕГО НЕ ЗНАЛИ . А СЕЙЧАС СВОБОДНО РАБОТАЕМ И ГЛАВНОЕ УЖЕ ПОНИМАЕМ ,ЧТО ДЕЛАЕМ . ВАШ НАСТРОЙ ,ВАША ЦЕЛЕУСТРЕМЛЕННОСТЬ ПЕРЕДАЕТСЯ НАМ . СПАСИБО .ХОРОШИХ УЧЕНИКОВ
 
Дата: 27 марта 2017
Размещено от: Наталія
Дякую Вам Любов Василівна! Ви дуже терпляча, для мене бухгалтерія тепер не темний ліс і все це завдяки вам! Рекомендую ці курси всім, а особливо підприємцям.
 
Дата: 23 марта 2017
Размещено от: Мар'яна
В цей чудовий предсвятковий день хочу привітати Наталію Петрівну з святом 8 березня та подякувати за терпіння і вміння навчити.Всіх благ.
 
Дата: 07 марта 2017
Размещено от: Тетяна
Хчу подякувати за чудову доступну українську мову,якою подавався матеріал для навчання. Не очікувала ,що я з нуля ,не маючи поняття в бухгалтерії піся курсів буду вільно працювати в 1С та розуміти ,що я роблю.Не все так гарно було спочатку ,але викладач дуже приділяє увагу слабкішим ,по декілька разів пояснює ,показує.Не відволікається на різні речі ,а завантажую практичними операціями .Гарна методика викладання.Все зрозуміло і доступно. Вітаю з 8 березня!...гарних учнів і здоров"я .
 
Дата: 07 марта 2017
Размещено от: Юлія
Вот это я понимаю курсы .Разжевали ,в рот положили, только проглотни. Очень довольна практикой и тем ,что преподаватель АС в своем деле .Все самое главное записывается ,но не строчиш при этом конспект лекций .Пришел домой -открыл тетрадь и все понятно .СПАСИБО
 
Дата: 07 марта 2017
Размещено от: Ольга
Я прийшла на курси після великої перерви в роботі. І я дуже вдячна Любов Василівні, вона навчила мене не тільки бух. обліку і працювати в 1с, але і вселила впевненість в собі. Я б з задоволенням працювала під її керівництвом. Дуже вам дякую.
 
Дата: 02 марта 2017
Размещено от: Світлана
Хочу подякувати викладачам нц пульс, а особливо Любов Василівні за їх терпіння і витримку. А взагалі я дуже багатьом речам навчилася особливо працювати в 1с.
 
Дата: 02 марта 2017
Размещено от: Інна
Може в Києві гарно викладають, але в Фастові суцільний жах! Не викидуйте грошей на вітер. Дьте до Києва!
 
Дата: 26 февраля 2017
Размещено от: Маряна
Найкращі відгуки про курси бухгалтерів в навчальному центрі Пульс хочу лишити для тих ,хто тільки шукає курси підвищення кваліфікації . З таким викладачем -ПРАКТИКОМ з великим життєвим та досвідом роботи в бухгалтерії -Наталією Петрівною Степаненко можна навчитися працювати . Так легко і так просто за дуже короткий час всі в групі вільно працюють в 1С .А за ОДЕ заняття самі зводять все в відомостях . Кадри та зарплата бездоганна . Самі незрозумілі ресі в необоротних активах на доступній мові ,все по полочках. Дякую. Чекайте від мене слухачів
 
Дата: 08 февраля 2017
Размещено от: Юлія
Очень понравилось обучение на курсах бухгалтеров у Наталии Петровны. Преподаватель профессионально владеет материалом . Как то все запоминается очень быстро и легко. Столько всего интересного узнала о ведении учета на предприятии и предпринимателя.Понравилось что все на практике .Вся группа осталась довольна. Спасибо за Ваш огромный труд и терпение. Всех благ и процветания.
 
Дата: 02 февраля 2017
Размещено от: Ирина


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*