Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

Курси Головного бухгалтера+1С 8.3 допомогли мені вийти на роботу після декретної відпустки. Все дуже зрозуміло,на прикладах та українською мовою ,що дуже вразило після пробних занять в інших навчальних центрах Києва.
 
Дата: 13 ноября 2018
Размещено от: Ольга
Рекомендую курси для керівників в навчальному центрі "Пульс" та викладача Наталію Петрівну. Так і не зрозумів як вона це робить ,але всі працюють самостійно і розбираються в бухгалтерії . Я вирішив після курсів ,що буду вести облік сам. Поки що все зрозуміло. Побажання додати в курс ЗЕД.
 
Дата: 12 ноября 2018
Размещено от: Олександр
Курси бухгалтерів в навчальному центрі "Пульс"- це ,дійсно-практичний курс після якого працюєш самостійно . На курси бухгалтера я прийшла за рекомендацією колеги і дуже їй та викладачу вдячна ,що навчилася всьому саме на курсах. Дуже вдало підібрана програма . Сподобався підхід до навчання:пояснили ,показали і працюєш самостійно,а вдома повторюєш. Дякую ,що Ви є .
 
Дата: 24 октября 2018
Размещено от: Ольга
Відвідував курси керівників в навчальному центрі Пульс. Сподобалася подача матеріалу ,все доступно та дуже швидко Люди з нуля оволоділи 1С .Особисто я розібрався у всіх тонкощах ведення обліку . Буду радити Вас своїм знайомим.
 
Дата: 23 октября 2018
Размещено от: Влад
Дуже вдячна за знання. Курси бухгалтерів в навчальному центрі Пульс відрізняються від інших. Мені довелося відвідати курси бухгалтера на Петрівці перед Пульсом. Це не тому ,що я не така якась ,а тому що людям потрібна практика і тільки в Пульсі я отримала її в повному обсязі. Рекомендую.
 
Дата: 23 октября 2018
Размещено от: Ольга
Хочу поблагодарить за знания и практику. Все понятно,доступно и большое количество практических примеров. Жаль,что так не учат в университете. Спасибо за предложенную работу. Буду рекомендовать курсы бухгалтеров друзьям и знакомым.
 
Дата: 28 сентября 2018
Размещено от: Александра
Хочу поблагодарить за полученные знания и прекрасную работу . Жалею ,что к Вакм не попала на бухгалтерские курсыі раньше. Четко ,по сути ,все понятно ,нету воды,только то,что необходимо в работе.
 
Дата: 11 сентября 2018
Размещено от: Анна
Дякую за чудові курси бухгалтерії,гарну атмосферу та індивідуальний підхід. Після курсів я закохалася в бухгалтерію і мені сподобалася навчатися (може я подорослішала:)),а може в університеті було не цікаво)
 
Дата: 10 сентября 2018
Размещено от: Ірина
Дякую за чудовий курс т можливість підібрати головного бухгалтера. Рекомендую курси бухгалтерів для керівників .Сам розібрався у всіх тонкощах бухгалтерського обліку ,а серед дівчат ,яких в групі велика кількість є можливість підібрати собі персонал.
 
Дата: 10 сентября 2018
Размещено от: Максим
Хочу поблагодарить за знания и практику. Обидно,что после 6 лет учебы в ВУЗе пришлось идти учиться на бухгалтерские курсы,потому что как оказалось многого не понимала. Еще обучаясь нашла работу ,до этого 7 месяцев искала. Спасибо. Откройте,пожалуйста филиал курсов бухгалтеров в Броварах.
 
Дата: 28 августа 2018
Размещено от: Наталия

<< Начало Пред. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 След. Конец >>

Page 1 of 25


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*