Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

Хочу подякувати Наталії Петрівни за чудове викладання бухгалтерського обліку. Для мене це був перший досвід знайомства з бухгалтерією, але дуже вдалий.
До онлайн навчання була не готова, але сподобалося і це заслуга викладача. Відчувається досвід, вміння донести інформацюю. Викладач володіє всіма необхідними навиками і методиками. Особливлива увага практичним моментам приділялося.
Бажаю процвітання навчальному центру.
 
Дата: 24 июня 2022
Размещено от: Тетяна Іванівна
Дуже цікавий курс бухгалтера з нуля в комплексі з BAS та головний бухгалтер Онлайн. Шукала курси бухгалтерів онлайн,але всі навчальні центри дають відеоуроки в запису ,а так не навчишся.
В навчальному центрі Пульс дають можливість обрати викладача ,ознайомившись з методикою викладання матеріалу в робочій базі. В мене вже було з чим порівняти .На курсах бухгалтерів реальна практика,не має води.Все чітко ,по суті з реєстрації до звітності.Все пояснили,показали,росписали .Мені зашло. Нарешті бухгалтерії ТОВки веду сама.
Бажаю процвітання та гарних учнів.
 
Дата: 07 июня 2022
Размещено от: Олена
Хочу подякувати за вашу роботу. Наталія Петрівна ви фахівець своєї справи. Знаєте як пояснити , навчити і досвід відчувається з першої хвилини спілкування з вами. Мені дуже сподобалося ваша подача бухгалтерії,хоча мені було важко,бо я не дуже гарно володію українською мовою. Курси бухгалтера розраховані з нуля ,але результат вражаючий ,пдтягуєш мову ,комп і бухгалтерію ,BAS.
Хоча я навчалася бухгалтерії в Києві ,але в звязку з війною закінчувала онлайн все чудово,онлайн навіть зручніше.
Бажаю вам гарних слухачів і процвітання навчальному центру.
 
Дата: 29 мая 2022
Размещено от: Тетянв
Дуже якісні курси бухгалтера Онлайн з демонстрацією екрану,живим спілкуванням і великою кількістю практики. Я маючи філологічну освіту освоїла професію за місяць.
Дужу добре ,що адміністрація навчального центру дає можливість ознайомитися з методикою викладання онлайн ,підключаючи в робочі групи викладача.
Я курсу бухгалтерів вибирала тривалий час ,проходила пробні заняття ,дивилася відеозаписи ,але викладання в навчальному центрі "Пульс" мені сподобалося доступністю і поясненням ,все своїми словами .
Дякую.Рекомендую ваші курси всім своїм знайомим.
 
Дата: 29 мая 2022
Размещено от: Галина
Дуже вдячна за отриману професію . В цей нелегкий для нашої країни час ви знайшли сили навчати людей,чим відволікли від жаху. Процвітання і миру нам
 
Дата: 08 апреля 2022
Размещено от: Тетянв
Мне очень понравился курс Бухгалтерский учёт с нуля в комплексе с BAS и главный бухгалтер. Очень много практики и столько всего интересного. Раньше не понимала много вещей. Наталия Петровна очень все доходчиво объясняет. Я довольна результатом, отчеты посдавала сама.
 
Дата: 18 февраля 2022
Размещено от: Ольга
Довольна очень результатом обучения на курсах бухгалтера в учебном центре Пульс.
До курсов бухгалтеров ничего не знала о бухгалтерии. В программе за 3 дня научилась выставлять и оплачивать счета, формировать акты и накладные.
Спасибо огромное.
 
Дата: 15 февраля 2022
Размещено от: Елена
Спасибо Вам за нужные знания в бухгалтерии, которые очень пригодятся в жизни. Так как я была безработной и стояла на бирже после курсов предпринимателя открыла свой маленький бизнес и теперь разбираюсь как его правильно вести и получать хорошую прибыль. Советую идти на курсы онлайн если вы живёте не в Киеве. Дома очень удобно заниматься и всё понятно. Хороших Вам учеников))
 
Дата: 11 февраля 2022
Размещено от: Рита
Дуже вдячна Наталії Петрівні за навчання. До курсів я думала, що я трохи розбираюся в бухгалтерії, але на другій темі я переконалася, що не розьираюся.

Дуже зрозуміла та легка подача матеріалу. Все чітко, по полицям, організовано, не має води і велика кількість практиктичних завдань. Гркпи по 8 осіб, дуже багато з нуля.

Але не знаю як так викладач зробила, що наприкінці всі працювали самостійно в програмі BAS.

Записала на курси доньку, вона закохалася в бухгалтерію. Не очікувала такого результату.
 
Дата: 08 февраля 2022
Размещено от: Катерина
Долго искала курсы бухгалтеров. Ходила на пробные занятия в нескольких учебных центрах, но в них было много "воды". После первого занятия в "Пульсе" понравилась техника преподавания занятий, всё нужное, много практики и приятный преподаватель Наталия Петровна, опытный профессионал своего дела. Ранее хотела работать бухгалтером, но после курсов меня переубедили открыть свой бизнес и не пожалела. Уже веду сама свой бизнес и разбираюсь во многом. Осталась очень довольна.
 
Дата: 30 января 2022
Размещено от: Дарья

<< Начало Пред. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 След. Конец >>

Page 1 of 53


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*