Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

Хчу подякувати за чудову доступну українську мову,якою подавався матеріал для навчання. Не очікувала ,що я з нуля ,не маючи поняття в бухгалтерії піся курсів буду вільно працювати в 1С та розуміти ,що я роблю.Не все так гарно було спочатку ,але викладач дуже приділяє увагу слабкішим ,по декілька разів пояснює ,показує.Не відволікається на різні речі ,а завантажую практичними операціями .Гарна методика викладання.Все зрозуміло і доступно. Вітаю з 8 березня!...гарних учнів і здоров"я .
 
Дата: 07 марта 2017
Размещено от: Юлія
Вот это я понимаю курсы .Разжевали ,в рот положили, только проглотни. Очень довольна практикой и тем ,что преподаватель АС в своем деле .Все самое главное записывается ,но не строчиш при этом конспект лекций .Пришел домой -открыл тетрадь и все понятно .СПАСИБО
 
Дата: 07 марта 2017
Размещено от: Ольга
Я прийшла на курси після великої перерви в роботі. І я дуже вдячна Любов Василівні, вона навчила мене не тільки бух. обліку і працювати в 1с, але і вселила впевненість в собі. Я б з задоволенням працювала під її керівництвом. Дуже вам дякую.
 
Дата: 02 марта 2017
Размещено от: Світлана
Хочу подякувати викладачам нц пульс, а особливо Любов Василівні за їх терпіння і витримку. А взагалі я дуже багатьом речам навчилася особливо працювати в 1с.
 
Дата: 02 марта 2017
Размещено от: Інна
Може в Києві гарно викладають, але в Фастові суцільний жах! Не викидуйте грошей на вітер. Дьте до Києва!
 
Дата: 26 февраля 2017
Размещено от: Маряна
Найкращі відгуки про курси бухгалтерів в навчальному центрі Пульс хочу лишити для тих ,хто тільки шукає курси підвищення кваліфікації . З таким викладачем -ПРАКТИКОМ з великим життєвим та досвідом роботи в бухгалтерії -Наталією Петрівною Степаненко можна навчитися працювати . Так легко і так просто за дуже короткий час всі в групі вільно працюють в 1С .А за ОДЕ заняття самі зводять все в відомостях . Кадри та зарплата бездоганна . Самі незрозумілі ресі в необоротних активах на доступній мові ,все по полочках. Дякую. Чекайте від мене слухачів
 
Дата: 08 февраля 2017
Размещено от: Юлія
Очень понравилось обучение на курсах бухгалтеров у Наталии Петровны. Преподаватель профессионально владеет материалом . Как то все запоминается очень быстро и легко. Столько всего интересного узнала о ведении учета на предприятии и предпринимателя.Понравилось что все на практике .Вся группа осталась довольна. Спасибо за Ваш огромный труд и терпение. Всех благ и процветания.
 
Дата: 02 февраля 2017
Размещено от: Ирина
За знанием и практикой - в Пульс. Все в идеале и преподаватель и обучение и атмосфера в группе. Реальная практика на предприятии +все о ведении учета и предпринимателя. Спасибо Наталии Петровне -замечательному человеку и прекрасному преподавателю .
 
Дата: 29 января 2017
Размещено от: Елена
Хочу. Лишити відгуг для тих,хто шукає курси бухгалтерів. Ідіть відразу в навчальний центр Пульс. Скупий платить двічі (це про мене)' Ретельно підбирала курси ,читала відгуки ,але пішла там де дешевше ,але добре вистачило ума не платитити повністю. Після 5 заняття зрозуміло ,що не навчусь і стала підшукавати інші курси . Найшла Пульс і на першому заняті зрозуміла ,що дуже багато залежить від викладача та методики. В Пульсі практика. Наталія Петрівна володіє не тільки матеріалом , але має великий досвід і вміння пояснити ,навчити. В неї працюють всі. А ще дуже гарна атмосфера в групі .
 
Дата: 13 января 2017
Размещено от: ОЛЕНА
Поздравляю с новым годом. Спасибо за качественные курсы бухгалтеров. Вы лучшие . Желаю в новом году побольше учеников и расширения деятельности.
 
Дата: 30 декабря 2016
Размещено от: Ольга


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*