Ваш отзыв важен для нас. Мы ценим каждого нашего ученика. Ниже вы можете увидеть их отзывы о нас:

У меня имеется негативній опыт посещения курсов и тренингов ,в связи с чем я не ожидала многого от курса Главного бухгалтера .Но выбор я сделала потому что увидела грамотно составленную программу на сайте. КУрс меня приятно удивил ,я шла с удовольствием на каждое занятие и выходила с новыми знаниями .Большое спасибо преподавателю. Желаю всегда собирать полные группы и расширять арсенал курсов.Буду рекомендовать.
 
Дата: 28 апреля 2017
Размещено от: Усатова Анастасия
Дякую за курс бухгалтера . Наталія Петрівна -чудова і добра людина ,а саме головне фахівець своєї справи. Вміє правильно донести, подати і навчити . Курсом задоволена. Мало ,хотілось би подовше . Порада зробити курс короткий та тривалий на пів року. Буду радити .
 
Дата: 27 апреля 2017
Размещено от: Людмила
Хочу лишити найкращі відгуки про викладача Степаненко Наталію Петрівну . Я вже відвудала декілька разів бухгалтерські курси ,семінари ,які мене нічому не навчили ,тільки витрачала час і кошти . За порадою подруги ,теж головного бухгалтера пішла в навчальний центр "Пульс". Кожне заняття -це знання ,досвід і все на прикладах. Багато чого не знала,хоча і працюю головним бухгалтером все життя вчитися потрібно завжди ,так як змін багато і технології ідуть вперед. Сподобався підхід до навчання . Особливо тема Кадри,зарплата ,необоротні активи і ведення діяльності ФОП на єдиному податку . Дякую.Гарних Вам слухачів .
 
Дата: 11 апреля 2017
Размещено от: ОЛЕНА
Наталия Петровна — профессионал своего дела ! Очень не хотелось заканчивать курс бухгалтера с нуля по выходным . Все остались довольны результатом. Поменяли кардинально отношение к курсам в лучшую сторону. Желаю таких классных учеников,как наша группа.










 
Дата: 01 апреля 2017
Размещено от: Наталия
ХОЧУ ПОБЛАГОДАРИТЬ НАТАЛИЮ ПЕТРОВНУ ЗА КАЧЕСТВЕННОЕ И ПОЛНОЦЕННОЕ ОБУЧЕНИЕ . ВСЯ НАША ГРУППА ОСТАЛАСЬ ОЧЕНЬ ДОВОЛЬНА .ПРИШЛИ С НУЛЯ ,НИЧЕГО НЕ ЗНАЛИ . А СЕЙЧАС СВОБОДНО РАБОТАЕМ И ГЛАВНОЕ УЖЕ ПОНИМАЕМ ,ЧТО ДЕЛАЕМ . ВАШ НАСТРОЙ ,ВАША ЦЕЛЕУСТРЕМЛЕННОСТЬ ПЕРЕДАЕТСЯ НАМ . СПАСИБО .ХОРОШИХ УЧЕНИКОВ
 
Дата: 27 марта 2017
Размещено от: Наталія
Дякую Вам Любов Василівна! Ви дуже терпляча, для мене бухгалтерія тепер не темний ліс і все це завдяки вам! Рекомендую ці курси всім, а особливо підприємцям.
 
Дата: 23 марта 2017
Размещено от: Мар'яна
В цей чудовий предсвятковий день хочу привітати Наталію Петрівну з святом 8 березня та подякувати за терпіння і вміння навчити.Всіх благ.
 
Дата: 07 марта 2017
Размещено от: Тетяна
Хчу подякувати за чудову доступну українську мову,якою подавався матеріал для навчання. Не очікувала ,що я з нуля ,не маючи поняття в бухгалтерії піся курсів буду вільно працювати в 1С та розуміти ,що я роблю.Не все так гарно було спочатку ,але викладач дуже приділяє увагу слабкішим ,по декілька разів пояснює ,показує.Не відволікається на різні речі ,а завантажую практичними операціями .Гарна методика викладання.Все зрозуміло і доступно. Вітаю з 8 березня!...гарних учнів і здоров"я .
 
Дата: 07 марта 2017
Размещено от: Юлія
Вот это я понимаю курсы .Разжевали ,в рот положили, только проглотни. Очень довольна практикой и тем ,что преподаватель АС в своем деле .Все самое главное записывается ,но не строчиш при этом конспект лекций .Пришел домой -открыл тетрадь и все понятно .СПАСИБО
 
Дата: 07 марта 2017
Размещено от: Ольга
Я прийшла на курси після великої перерви в роботі. І я дуже вдячна Любов Василівні, вона навчила мене не тільки бух. обліку і працювати в 1с, але і вселила впевненість в собі. Я б з задоволенням працювала під її керівництвом. Дуже вам дякую.
 
Дата: 02 марта 2017
Размещено от: Світлана


Оставить отзыв
*обязательные поля.
Ваше имя:*
Email:*
Ваше фото:
Фото не должно быть больше 500x500 px и размером до 250 kb
Защитный код:
Введите код сюда:*
Ваш отзыв:*